De här lakritsbollarna bjöd vi på efter workshopen Back to Basics i april. De blev minst sagt populära bland lakritsälskarna! Förutom att bollarna är fantastiskt goda och verkligen smälter i munnen är de superenkla att göra!
Ingredienser:
25 färska urkärnade dadlar
3 msk kokosolja
2 rågade msk kokosmjöl
2-4 msk lakritspulver (beroende på hur stark lakritssmak du vill ha)
2 tsk vaniljextrakt (flytande)
2-3 nypor salt
Gör så här:
Mixa alla ingredienser i en mixer eller matberedare. Smaka av för att se om du vill ha mer lakritssmak eller sälta. Ställ sedan kallt en stund (15-20 minuter). Rulla bollar av smeten och rulla sedan bollarna i lakritspulver.
Förvara lakritsbollarna i kylskåp eller frys.
Gillar du lakrits så testa du också! Kan rekommenderas med såväl en kopp te som kaffe! Och såklart gärna efter en härlig förmiddag ute i skogen! Enjoy!
Mysfika efter rörelseworkshopen Back to Basics som vi höll tillsammans med Exact Move i april. Fika smakar av någon anledning alltid bäst i skogen!