Nattlöpning på reflexbanan i TorupTestade reflexbanan i Torup för första gången igår kväll! 🙂 När solen gick ned sattes pannlampan på och det bar iväg. Jag hade fint sällskap av Hanna och Stefan – två hängivna cyklister som inte bangar för nattens utmaningar!

För er som inte testat reflexbanan kan jag berätta att den utgår från parkeringen närmast Skabersjö. Banan är 5 km lång och går mestadels på småstigar. Den var oerhört väl uppmärkt så det var inga problem alls att hitta vägen! En eloge till Team Nordic Trail som har gjort i ordning banan. Den var jättefin att springa!

Två varv blev det till slut för oss. Jättekul! Nu är jag peppad att springa i mörkret igen! Det var ett tag sedan sist… Är det någon annan som vill testa? Kanske lite äventyrslöpning på natten skulle vara något för er som letar en extra utmaning?!

Ett tips vid nattlöpning, särskilt om du springer själv: Ta med ett extra batteri eller en extra lampa (en sådan där billig hundrakronors-pannlampa eller en liten ficklampa räcker). Det blir nämligen väldigt mörkt i skogen när det blir mörkt. Jag vet…

Lämna ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *