Ett riktigt njutpass!


Gårdagens inplanerade intervaller fick stå tillbaka för ett riktigt njutpass! I värsta slaskzonen… 🙂 Vad annat kan man göra när det är en sådan där fantastisk vinterdag med strålande sol, minusgrader och snö? Sådana som vi inte får särskilt många av här nere i Skåne.

Lite snöpulsning blev det också – väldigt ovanligt! Någon lång bit var det inte, men det räckte för att bli rejält trött och flåsig. Hade glömt hur jobbigt det är 🙂

Passade också på att testa min nya och efterlängtade springryggsäck. Den satt som ett smäck! Blir perfekt på mina egna löparrundor, men den är på gränsen storleksmässigt för att få med allt som behövs på kurserna!

Ha en fin söndag och passa på att njuta av snön innan den smälter bort!!

4 svar på “Ett riktigt njutpass!

  • Hej! Nej tyvärr inte. Jag har haft mest Asics och Salomon tidigare. Vad roligt att du vill hänga med på långpass! Jag kommer att köra några kortare äventyrspass (50-60 minuter) nu under våren också eftersom många frågat efter det så det är kanske något du vill vara med på nu när du börjar komma igång! Premiär blir nästa söndag kl. 9.00 i Torup. Sedan är det lite då och då. Ska uppdatera hemsidan under dagen så kan du läsa mer där sen! Ha en fin dag!

  • Tack för infon! Har du någon erfarenhet av ryggsäcken Osprey raven 10? Kommer definitivt att följa med på ett av dina långpass lite längre fram när jag har fått upp flåset. Har precis återupptat löpträningen då jag fick barn i somras.

  • Hej!
    Jag köpte min på wiggle.se men den även finns på en del andra ställen t ex addnature. Den är verkligen jätteskön att springa med! Passformen är suverän och den sitter väldigt tight på kroppen, rör sig inte alls mycket. Absolut bästa jag provat! Jag har den lilla, men det finns större varianter också beroende på hur mycket du behöver ha med dig! Lycka till med både köp och löpning! 🙂

Lämna ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *