Start2Run


Fem veckor av fartfylld kämpaglöd, skratt och team spirit är nu till ända, och sju tuffa killar och tjejer kan definitivt kalla sig för löpare! I ur och skur har de tränat, alltid med lika gott humör! Det är förstås nybörjarkursen Start2Run jag pratar om! Stort grattis till alla er som har varit med! Jag är oerhört imponerad över det sätt ni har mött regn, snöblask, storm och allt annat som januari- och februarivädret har bjudit på!

Under denna första kurs har mycket handlat om att bara komma igång att springa och om att få till löptekniken. Från att ha joggat korta sträckor i lugnt tempo har deltagarna ökat på den sträcka de springer rejält, liksom intensiteten. Slutet av kursen bjöd på ett par riktiga intervallpass, där det verkligen togs i på ett otroligt imponerande sätt! Vi hann också med ett lugnt “långpass” på små stigar i skogen med pannlampan på. Uppskattat av alla som var med tror jag! Och det gick så lätt att de flesta inte ens märkte hur långt de sprang!

Det har varit fantastisk roligt att följa alla deltagares utveckling under de fem veckor som har gått. Jag är imponerad över hur hårt de har kämpat och vilka framsteg de har gjort – ur tekniksynpunkt såväl som styrke- och konditionsmässigt! Jag är också både glad och stolt att de allra flesta har valt att gå vidare och fortsätta träna med mig på fortsättningskursen ”Keep on Running” som sätter igång i nästa vecka! Heja er! Efter denna tuffa väderstart kan det liksom bara bli lättare!

Lämna ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *