Pimpa promenaden eller löpturen 2

Här kommer ytterligare tre enkla men effektiva övningar att köra under promenaden eller löpturen för att bygga styrka i hela kroppen och få upp pulsen lite extra! Var noga med att hela tiden ha en stolt hållning och en aktiv mage!

Använd dig av en sten, stock, parkbänk eller någon annan upphöjning som du hittar på promenaden/löpturen för att göra övningarna. Kör 20 repetitioner eller 30 sekunder av varje övning. Upprepa gärna övningarna 2-4 gånger under promenaden/löpturen.

Tänk på att ha en stolt hållning och rak rygg genom alla övningar och att varken puta med rumpan eller hänga ner och svanka i plankövningarna.

Lycka till!

(Ps: Fler filmade styrkeövningar och hela styrkepass för löpare får du tillgång till som medlem i Mindful Running Community. Du behöver ingen speciell utrustning eller några redskap för att utföra styrkeövningarna, så både övningar och program är lätta att utföra var som helst, när som helst. Läs mer om medlemskapet här.)

Lämna ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *