Pimpa promenaden eller löpturen 3

Vi fortsätter på temat att pimpa promenaden eller löpturen med styrka! Här är fyra övningar som du kan göra med bara kroppen som redskap. Enkla och effektiva!

Övning 1: Nedhopp. Tänk på att ryggen ska vara rak. Det är benen som böjer så att fingertopparna når ner till marken!
Övning 2: Enkel rodd. Tänk att du tar tag i något långt fram och sedan drar bakåt. Pressa ihop skulderbladen i bakersta läget och låt inte armarna falla ned.
Övning 3: Tåhävningar med armsnurr. Sträck armarna rakt ut och var aktiv ända ut i fingertopparna. Gör små fina cirklar, både framåt och bakåt.
Övning 4: Gymnasten. Kryp ihop så mycket du kan och sträck sedan ut motsatt arm och ben. Var aktiv ända ut i tårna och fingertopparna. Arbeta lugnt och fint!

Kör 20 repetitioner eller 30 sekunder av varje övning innan du promenerar/springer vidare. Upprepa gärna 2-4 gånger under turen.

Lycka till! ?

(Ps: Fler filmade styrkeövningar och hela styrkepass för löpare får du tillgång till som medlem i Mindful Running Community. Du behöver ingen speciell utrustning eller några redskap för att utföra styrkeövningarna, så både övningar och program är lätta att utföra var som helst, när som helst. Läs mer om medlemskapet här.)

Lämna ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *