Lugnt baspass för hela kroppen

Träning behöver inte alltid vara supertuff och jättejobbig. Det är bara bra att varva de tuffare konditionspassen med lite lugnare övningar. Här är ett lugnt och skönt baspass som passar för dig som inte är så van vid att köra styrka, eller när du känner för att röra dig men energinivån är lite låg.

Nästan hela kroppen – fötter, vader, lår, mage och rygg – får sig en liten omgång här. Men alla övningar genomförs i lugn takt och som vanligt är kvalitet viktigare än kvantitet. ”Work smarter, not harder” som man säger.

Du behöver egentligen inget mer än dig själv för att genomföra passet, men något mjukt att göra övningarna på (yogamatta, liggunderlag eller bara en vanlig matta) kan vara skönt.

Lycka till! Skriv gärna och berätta hur det gick! Och du – skippa inte den där sista lugna, avslappnande minuten när du bara ska ligga där och göra ingenting. Den är minst lika viktig som resten av passet!

Vill du ha fler styrkepass och färdiga löpträningspass? Bli medlem i vårt Mindful Running Community. Du kan läsa mer om vad det innebär här!

Musik: Youtube audio library

©2020 Mindful Running
♡ Ulrika

Lämna ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *