Tre fantastiska (och enkla) övningar för ryggen

Här har du mina tre absoluta favoritövningar för ryggen. De balanserar och stärker, är enkla att göra men ändå väldigt effektiva. Jag kör dem alltid flera gånger i veckan, och i perioder nästan varje dag.

Kör varje övning i 45 sekunder eller 1 minut och upprepa 3-4 gånger så har du ett härligt litet pass för ryggen. Magen aktiveras bra på de två första också. Har du ont i ryggen så är detta fullt tillräckligt.

Kör du övningarna i stärkande eller förebyggande syfte kan du alltid slänga in en pulshöjare eller två mellan varje omgång, eller kanske till och med mellan varje ryggövning?! Du hittar några jobbiga pulshöjande övningar (som också bygger styrka) här.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till info@mindfulrunning.se.

Vill du ha fler styrkepass och färdiga löpträningspass? Bli medlem i vårt Mindful Running Community. Du kan läsa mer om vad det innebär här!

Lycka till! Tack för att du tittar! Och hör gärna av dig om hur det går!

Musik: Youtube audio library

©2020 Mindful Running
♡ Ulrika

Lämna ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *