Lite vinterträningsinspiration…

Vintern är ju något av en lågsäsong för många när det gäller löpning. Även den mest inbitna löpare kan ju tappa motivationen när mörkret lägrat sig över landet, det är blött och kallt och blåser småspik. Men lugn bara lugn! Det finns många alternativ till den vanliga löpträningen.

Varför inte piffa upp löpträningen med lite styrkeövningar? Eller ta en springfika? Eller kanske göra något helt annat och ändå hålla formen? Här nedan följer lite tips och inspiration för dig som känner att det blir tungt att ta sig ut på de vanliga löppassen under jul- och nyårsledigheten och i januari! Kom ihåg – det är nu vi behöver ut och röra på oss som mest! Lycka till med träningen! Jag hejar på dig!

Lämna ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *